Close

de winkel

Rood&Bloem heeft een fijne stadstuinwinkel in het centrum van de mooie stad Utrecht. Hét adres voor iedereen die zijn thuis, winkel of kantoor tot leven wil brengen met groen. In de winkel vind je bijzondere stekjes, de leukste kamerplanten en ander groen die je letterlijk ‘lucht’ geven.

Daarnaast zijn bij Rood&Bloem leuke cadeautjes voor jezelf en iemand anders te vinden. Denk aan botanische illustraties en kaarten, prachtige keramieken potten, ansichtkaarten, plantenboeken en allerlei handgemaakte woon- en lifestyle accessoires. De collectie wisselt regelmatig zodat je altijd wordt verrast met speciale producten!

Ook voor een doordacht interieur- en stylingadvies, voorzien van een vleugje (of een beetje meer) groen, kun je bij Rood&Bloem terecht. De winkel is een fijne plek waar jij je eigen vingers een beetje groener kunt maken.EEN BESTELLING DOEN

  • Een bestelling kun je doen door een app bericht te sturen naar 06-11662463. Of je kunt bellen naar 030-6628526.
  • Heb je iets gezien via Instagram? Stuur een screenshot mee voor een snelle behandeling.
  • Wil je meer zien uit de winkel? Vraag dan naar een videogesprek.
  • De betaling gaat via een betaalverzoek.
  • Tijdens het bestelproces bespreken we de manier waarop de bestelling bij jou thuis komt.
  • Kadobonnen kunnen nog steeds worden besteld.
planten

Rood&Bloem is een groene oase in hartje Utrecht. De winkel is gevuld met groene planten voor iedere leefruimte. Je kunt hier terecht voor alles wat met levend groen te maken heeft. 

wonen

In de winkel vind je allerlei lifestyle & woon accessoires en leuke cadeautjes. Van potterie tot botanische illustraties & prints. Van handig tuingereedschap tot unieke handgemaakte producten. 

styling

Rood&Bloem creëert graag een groenplan voor je huis, winkel of kantoor. Een uitgewerkt interieur- en stylingadvies, voorzien van een vleugje groen, doet wonderen voor iedereen.

~ Een winkel voor alles wat groen ademt ~